O spoločnosti
O spoločnosti Kvalita bývania významne ovplyvňuje život každého človeka. Spoločnosť VISTA real, s.r.o. sa od svojho vzniku zaoberá budovaním objektov na bývanie, administratívu ako aj obchodné priestory, ktoré znamenajú pre ich majiteľov krok vpred v porovnaní s konkurenciou.
Vďaka úrovni zhotovenia našich stavebných projektov, výberu lokality a starostlivosti o klienta aj po odovzdaní bytov a nebytových priestorov počas celej záručnej doby sa nám podarilo získať silné a stabilné postavenie na trhu vo svojom regióne.
Realitné služby
Realitné služby Nájdeme kupca na Vašu nehnuteľnosť, zabezpečíme kompletný právny a finančný servis celej transakcie, aby všetko prebehlo hladko a bez komplikácii. Nacenenie Vašej nehnuteľnosti, predaj nehnuteľnosti, nákup nehnuteľnosti podľa Vami definovaných kritérií. Zabezpečenie kompletného právneho servisu, komunikácia vo vzťahu ku katastru, zabezpečenie financovania prostredníctvom banky, poistenie nehnuteľnosti.
Skryť blok

Vista real Pezinok ponúka na prenájom kanceláriu na Moyzesovej ul.

Cena: 792,00 €/mesiac
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Pezinok
Obec:Pezinok
Ulica:Moyzesova
Kategória:Komerčné a prevádzkové priestory
Stav objektu:novostavba
Počet miestností:0
Úžitková plocha:68 m2
 
ID inzerátu:230

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vista real Pezinok ponúka na prenájom nebytový priestor - kanceláriu o veľkosti 68 m2 ( jedná sa o dve samostatné kancelárie o veľkosti 50 m2 a 18 m2 so spoločným vchodom) v polyfunkčnom objekte Panorama centrum Pezinok, ktorá je situovaná pozdĺž Moyzesovej ulici - hlavnej komunikácie vedúcej z Bratislavy do Modry. Cena za prenájom kancelárie je 792,- EUR bez DPH vrátane energií. Spádová oblasť pre celý okres (ŽSR, Daňový úrad, Allianz a veľa obch./admin. prevádzok v okolí) Nájomca má zvýhodnený prenájom na veľkej reklamnej LED obrazovke priamo nad priestorom. V obchodných priestoroch je realizovaná pobočka 365 banky a kaviareň. Kancelárske priestory sú situované na troch podlažiach objektu, sú vybavené modernými sociálnymi zariadeniami, klimatizovanou serverovňou, spoločnou kuchynkou. Vetranie všetkých kancelárskych priestorov je riešené vzduchotechnikou. Chladenie je zabezpečené centrálne fancoilami. Vstup do budovy je monitorovaný kamerovým systémom. Priestor je jedinečný najmä polohou. Panorama centrum Pezinok poskytuje v rámci podzemného podlažia 40 parkovacích miest z ktorých sú administratívne priestory prístupné výťahom alebo schodiskom. Kontakt: predaj-ZVNC-vistareal.sk 0904 620 584

Maklér:

makler
Maklér:JUDr. Drahomír Janto
Telefón:0904 620 584
E-mail:drahomir.janto-ZVNC-vistareal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.

Vyhľadávanie

-
- m2

Naposledy pridané

NAJNOVŠIE PRIDANÉ

Vista real Pezinok ponúka na prenájom kanceláriu na Moyzesovej ul. Moyzesova, Pezinok 792 €/mesiac (23.860 Sk)

TOP NEHNUTEĽNOSŤ

Novinky a aktuality

PANORAMA centrum Pezinok Projekt výstavby administratívno-obchodného centra s bytovými...
SILVANIUM   Silvanium CDEF je pokračovaním úspešného projektu 56...

Prieskum

Aká je vaša preferovaná lokalita nehnuteľnosti v Pezinku?

Silvanium (79)
mesto (34)
predmestie (19)
Panorama centrum Pezinok (43)